Scroll for More

Voordelen van een shoot in de winter:

○ Prachtig licht! Het herfst/winterlicht is heel erg mooi! Het zonnetje staat veel lager, of je hebt juist bewolking of wat dacht je van mist!

○ Ook in de winter heb je golden hour momenten, en de tijden hiervan zijn veeel gunstiger voor kinderen! Sunrise is later in de ochtend en sunset op het einde van de middag i.p.v. laat op de avond.

○ Plekken waar je naartoe wilt gaan zijn vaak een stuk rustiger!

○ Heel veel knuffels om elkaar warm te houden!!

Kou kan je je op kleden!

Denk aan thermoshirtjes onder je kleding, lekker dikke warme truien en een heerlijke muts (en wat staan mutsjes onwijs schattig bij kindjes). Werk met laagjes en neem voor de tussendoor momenten altijd je jas mee.

○ En natuurlijk kan je ook de shoot erop voorbereiden.
Denk aan een shoot in het centrum (vaak al een stuk warmer dan op het strand bijvoorbeeld) en warm op met een warme chocolademelk in jullie favoriete tentje.

○ Of neem gewoon een thermoskan mee met leuke bekers en een bus slagroom, succes gegarandeerd (vergeet de snoetenpoetsers niet!!)

○ En vind je het dan nog te koud. Wellicht kunnen we het dan combineren met bij jullie thuis en daarna naar een plekje dicht bij jullie in de buurt. Wat dacht je van een lekkere zandkoekjes bakken in de keuken en deze opdrinken in het park op een picknickkleedje met die thermoskan warme choco ;) Ideaal voor gezinsshoot, loveshoots en zwangerschapsshoots!

Boek je

gezinsshoot

Boek je zwangerschapsshoot

Boek je

Familieshoot