Met hun liefde voor Vlissingen trouwden R&F als allereerste op de veerboot van Vlissingen naar Breskens.
Met de bus (want helaas had de zonnetrein de weinig zon op deze dag in oktober) gingen ze naar hun favoriete tentje A Boir en aten ze met z'n allen hun lievelingseten 'Andijviestampot'. Het feestje eindigde in strandtent Kontiki met een discofeestje!

KLIK hiER OM HET album van r&F

te bekijken

KLIK hier om het album van T&J te bekijken

2 jaar lang hebben ze alles gedaan om de tuin van zijn ouders naar hun droom trouwlocatie om te bouwen. En tjonge, wat is dat enorm goed uitgepakt! Wat een werk en wat een plaatje!

Het een vleugje 70's style, love it!!

T&J komen uit Keulen, maar trouwen deden ze in Vrouwenpolder bij Aloha. Een planning hadden ze niet echt. Beginnen met de ceremonie rond 15u zou de taart komen en daarna de DJ's en verder zou er veel gedanst worden. Nou zeg dat wel. Vanaf 16u toen de DJ's gereed waren gingen werd er volop gedanst tot in de nacht. Nog even eten en wat verrassingen tussendoor, een spontane sprong van alle mannen incl. bruidegom in het zee. Snel een shirtje aan, nog wat foto's en daarna met z'n allen genieten van de mooie zonsondergang en weer verder feesten!

Oorspronkelijk zouden ze gaan trouwen in Malaga, maar helaas hebben ze het vanwege Corona twee keer moeten verplaatsen. Vanwege de ziekte van haar moeder moest het september 2021 er toch van komen en trouwden ze in plaats van Spanje in het mooie Breda.

Ze verbleven beide in het Mastbosch hotel in Breda. Mandy werd opgemaakt door Errol Severin en haar haar werd gedaan door Mood wedding.
Jan ging samen met de zoons zichzelf klaarmaken op de verdieping erboven.
Met een toffe oud Engelse dubbeldekker reden ze met alle gasten richting hun prachtige trouwlocatie. Want wat een droomlocatie is dat, Domaine d'Heerstaayen!

Taart, proosten en daarna heerlijk lang borrelen. Allemaal onder het genot van heerlijke live muziek. Een korte shoot en daarna lang tafelen met de mooiste verhalen en speeches! Wat een heerlijk groep was dit en enorm genoten om deze fantastische dag te mogen vastleggen!

KLIK hier om het album van J&M te bekijken

Bekijk hier al mijn trouwblogs