Trouwen in

Zeeland

Zeeland is geweldig om te trouwen en heeft naast geweldige locaties ook super toffe leveranciers/vendors!

Op deze pagina zal ik een paar van mijn favoriete vendors neerzetten voor jullie als inspiratie.

Locaties

Locaties

Een goede keuze voor trouwlocatie doet zoveel met de sfeer! Je maakt je bruiloft nog een beetje meer eigen, en beetje origineler. 

Hof te Zande // Kloosterzande
‣ website

Prachtige locatie is dit. Deze mooie authentieke kerk daterend uit 1250 ontstaan als kloosterkapel heeft een enorme sfeer. De mooie grove keien, de pastelgroen geverfde bankjes en de hoge ramen maken het een ultieme locatie voor een romantische setting.
Daarnaast heb je rondom de kerk voldoende plek voor bijvoorbeeld de receptie. Een groot stuk grasveld maakt dat je hier makkelijk een tent kan neerzetten en voldoende statafels.

Hoogelande Kapel // Grijpskerke
‣website

Deze kerk heeft dezelfde authenticiteit, sfeer en ruimte als Hof te Zande. Maar dan in Walcheren!
Hoge ramen, schattige houten stoeltjes en de blauw geverfde piano.
Een prachtig, romantisch plekje voor een bijzondere ceremonie. Ook voor het kerkje een mooi stuk gras waar je nog heerlijk een taartje kan eten bijvoorbeeld.

Verbeke Foundation // Stekene
‣website || voorbeeld bruiloft

Oké, niet in Zeeland, maar wel in de buurt van! En een groot favoriet!
Deze locatie heeft alles. Groen/industrieel een beetje gek maar ook super bijzonder en mooi!
Het is een verzamelplaats voor allerlei kunstwerken. Je kan er trouwen, receptie houden en voor de foto’s is het tevens een perfecte locatie! Ook met slecht weer kan je er geweldige foto’s maken in bijvoorbeeld de kas met oude kozijnen.

Weddingplanners & ceremoniemeesters

Weddingplanners en ceremoniemeesters

Een weddingplanner of een ceremoniemeester inhuren is echt geen overbodige luxe. Denk vooraf er goed over na of je het je beste vriend of vriendin echt wilt aandoen om zoveel te moeten laten regelen of om zich op de bruiloft druk te moeten maken om van alles. Waarom laat je het niet aan een professional over? Iemand waarbij je je niet schuldig hoeft te voelen om wat te vragen en die je alle hulp kan bieden die je nodig hebt. Ik raad je zeker aan om deze overweging goed te bekijken, want je gaat er achteraf mee zijn en zeker met deze personen! 

metSUUS // Vrouwenpolder
‣website

Suzanne is zo’n lieverd en weet je als geen anders gerust te stellen en je zorgen uit handen te nemen! Bij een bruiloft waar zij achter de schermen heeft gewerkt is voor iedereen alles duidelijk (echt nog nooit zo’n duidelijke, goede en overzichtelijke planning gezien!) en ook op de dag zelf hoef je nergens aan te denken, want dat heeft Suus al gedaan!

Eten & drinken

Eten tijdens je bruiloft

Een groot fan van lekker eten hier en daarom vind ik deze categorie ook erg belangrijk! Natuurlijk kan je op de locatie waar je bijvoorbeeld je receptie hebt eten, maar doe je het op een andere locatie waar je catering moet regelen of denk aan trouwtaarten of sweet tables, dan heb ik hierbij een aantal tips! 

De Keuken van Denise // Goes
‣website

Lange tafels en sharing dinner, dan moet je naar Denise! De laatste bruiloft waar we samen waren was een topper qua eten! De lekkerste gerechten kwamen voorbij om samen te delen, onwijs gezellig en oh zo lekker! Hele bijzondere hapjes om je vingers bij af te likken.  Samen met haar team maakte ze het tot een heerlijke avond!

Honeypie // Goes & Middelburg
website

Inmiddels een begrip in Zeeland, die taartjes van Honeypie. En wist je dat je die ook gewoon op je bruiloft kan serveren? Jaaaaa, kom maar op met die brownies, red velvet cake en cheesecakjes. De Cakedealer zorgt voor een prachtige tafel voor heerlijke zoeternijen.

De Juf // Middelburg
website

Jaa het andere Middelburgse begrip voor de lekkerste koek en taartjes. Een heerlijke sweet table om je vingers bij af te likken kunnen ze bij de Juf op jullie bruiloft regelen!

Trouwkaarten

Waar het mee begint. Het eerste plaatje naar jullie gasten toe waarmee je bekend maakt dat je gaat trouwen. Het kaartje wat weken lang bij familieleden op de koelkast hangt of een mooi plekje in de kast krijgt. Het kaartje wat je kinderen een aantal jaren nadien nog eens van zolder pakken om te bekijken en vragen over te stellen. 

Ruth Hengeveld // Middelburg
‣website

Een hele eigen persoonlijke trouwkaart met de mooiste pastelkleurige lieve tekeningen, ga eens bij Ruth langs!

Make-up & haar

Niks is zo vervelend als haar en make-up wat niet goed zit. Zorg dat je je op de dag zelf je hier nog druk over moet maken, dat het de hele dag goed blijft en dat je dit daarna nog jaren lang kan bewonderen op de trouwfoto’s. 

HairbyNanda // Grijpskerke
‣instagram

Nanda is echt een topper in haar werk. Ik heb haar leren kennen op een meeting voor trouwleveranciers en sindsdien is het ook mijn vaste kapster. Ze kan zulke mooie kapsels maken en zeker voor je trouwkapsel ben je bij haar in goede handen!

Bloemen

Bloemen

Jaa bloemen, zo belangrijk en zo mooi!! Natuurlijk je boeket, maar ook de corsages, bloemen op de auto, als decoratie of wellicht een mooie flowerwall of neem je zo’n prachtige bloemenkrans in je haar? Zeeland heeft een paar toppers in de bloemenwereld, ontdek ze hier! 

Ilse van Es Bloemenatelier // Vrouwenpolder
‣website

Ilse is een super lieve meid en maakt echt de prachtigste creaties van bloemen. Ze is helemaal bij met de trends van nu en maakt je Pinterestdroom werkelijkheid!

Floribus Flower Farm // Colijnsplaat en Biggekerke
website

Bloemen die met zorg voor de natuur en milieu worden gekweekt, heel belangrijk! Floribus bloemen zijn kleurrijk, mooi, eigenzinnig en soms een tikkeltje ouderwets en ontzettend hip!

muziek & entertainment

Muziek en entertainment

Live muziek is toch het leukste!? Sfeervol en gezellig!
En wat voor entertainment heb je verder? Er zijn zoveel leuke dingen om je gasten te vermaken! 

Solof // Domburg
‣website

Ik heb hem ontmoet op het Trouwfestival waar ik zelf ook stond en wat een vrolijke man is dit! Het liefste loopt hij met zijn gitaar tussen de mensen door en zingt hij de mooiste liedjes, wat een gezelligheid!

JuttiFrutti // Middelburg
website

Heb je veel kinderen in de familie? Hoe leuk is het dan dat de ouders van het feestje kunnen genieten en ook de kinderen vermaakt worden. Nou hier zorgt Judith wel voor! Samen met haar super vrolijke caravan zorgt ze dat alle kindjes zich vermaken!

Trouwambtenaar

Trouwambtenaar

Iemand die op een mooie manier jullie verhaal verteld. Ik vind het altijd onwijs knap dat iemand zo jullie verhaal kan vertellen en iedereen inclusief mij mee kan nemen in de ontroering en blijdschap van jullie verhaal! 

Jasperien Meinhardt // Zaamslag
‣website

Een hele lieve en zachte vrouw met hele mooie woorden! Ik heb al veel bruiloften mogen doen met Jasperien en kan haar dan ook zeker aanraden! Overigens, mocht je familie hebben die een andere taal spreekt. Jasperien heeft een enorme talenknobbel. Ze verteld jullie verhaal in het Nederlands en als jullie dat willen in vloeiend Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans, Catalaans of Portugees.