Aangepast op 14-04-2020

Fotoopslag

Vanaf mijn geheugenkaart worden alleen de goede foto’s geimporteerd op mijn computer. Dichte ogen foto’s worden vanuit mijn geheugenkaart al verwijderd. Daarna worden de foto’s opgeslagen op mijn hardeschijf (met wachtwoord beschermd) en wordt er een back-up gemaakt door het programma Yottacloud.
De uiteindelijke selectie wordt gedeeld met de klant via het programma Pic-Time. Elke galerij is beschermd en de klant kan een eigen wachtwoord aanmaken.
Elk jaar worden de foto’s op mijn harde schijf en back-up programma verwijderd.

Foto’s delen

In principe staat er in de algemene voorwaarden dat de foto’s gedeeld mogen worden op website en social media, maar na elke shoot vraag ik foto’s gedeeld mogen worden. Wanneer klanten dit niet willen respecteer ik dit en mochten er toch foto’s online komen die de klant liever niet had gewenst verwijder ik deze voor hen.

Contact opnemen

Wanneer je contact opneemt via mijn website vraag ik een aantal gegevens. Deze gegevens worden gebruikt om contact met jullie op te nemen en voor de factuur. Het programma waar jullie adresgegevens worden opgeslagen is factuursturen.nl

Anatyltics

De website van Josegrafie verzameld jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurd met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en dus niet gevonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je websitebezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.