Een heerlijke gezinsshoot op een plekje wat ze gaan verlaten

december 20, 2019

Dit heerlijke gezinnetje heb ik een jaar geleden ook mogen fotograferen toen ze op vakantie waren in Domburg. Nu namen ze contact op omdat ze de stad waar ze zo graag hebben gewoond gaan verlaten. Een laatste herinnering in de vorm van de deze shoot was hun wens.

Nu fotografeer ik normaal geen gezinsshoots buiten Zeeland, maar in dit geval kon ik het combineren met iets anders waardoor het voor een keertje mogelijk was.
En jaa wat was dit gaaf zeg! Stiekem was het voor mij ook wel bijzonder. Ik heb een jaar op school gezeten in Rotterdam. Op Codarts (havo voor muziek en dans) en was dit mijn dagelijkse stop. (Toen het centraal station nog wel iets minder fraai was overigens.) De school lag een paar meter van het centraal station, dus wel heel leuk om er weer even terug te zijn.

Een heerlijk windje en de kleine Alexanders die net wat stapjes deed.
Een heerlijk stukje gelopen langs alle plekjes die ze dagelijks liepen in Rotterdam en dus veel herinneringen aan hadden. Als laatste stop naar het huis wat ze binnenkort gaan verlaten.

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

Ook een gezinsshoot boeken in verband met verhuizing of gewoon omdat jullie een fijne herinnering willen? Klik dan hier voor meer informatie *klik*
Deze shoot is in oktober gemaakt

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT