De ultieme diy bruiloft

oktober 10, 2019

Het begon met een super leuk kennismakingsgesprek waarbij ik met een glimlach van oor tot oor thuis kwam. Tijdens deze avond hebben we het natuurlijk over de voorbereidingen gehad, maar vooral ook muziek.
De voorbereidingen en ideeën van Marije overigens lieten toen al mijn mond openhangen, dat kwam wel goed!

Rick en Marije wilde toch ook graag een engagementshoot, zodat ze alvast wat zekerder werden voor de camera op de bruiloft. Deze hebben we gedaan in het mooie Oostkapelle bij zonsondergang. Wat was dat fijn om elkaar zo nog beter te leren kennen! Hier zal ik binnenkort nog wat foto’s van delen!

De dag zelf, kon niet missen, was een plaatje! Tot in de puntjes had ze alle details tot aan de puntjes ontworpen en gecreëerd. Niet altijd even makkelijk om zo puntje precies te zijn, maar gelukkig was de ceremoniemeester Suzanne MetSuus rots in de branding om haar te helpen.
Overigens is deze enorm lieve vrouw echt een aanrader om bij je bruiloft te hebben, alle touwtjes heeft ze in handen en ze zorgt dat voor iedereen alles heel duidelijk is. Heel fijn om hier een extern iemand voor te hebben!!

De dag heb ik samen met een videografe gelopen. Zo bijzonder om naast stil beeld ook bewegend beeld van je dag te hebben en je het zo weer op een heel andere manier kan meemaken!
Joyce was echt een heel fijne videografe om mee samen te werken en wil je haar beelden zien van deze bruiloft, neem dan zeker even een kijkje op haar website Milestonemovie

Zoals ik al aangaf was alles tot in de puntjes verzorgt door Rick en Marije. Prachtige Save the date magneetjes in hout gelazerd en ook het houten trouwkaartje helemaal in stijl. Maar daar bleef het niet bij. Houten broches, een dak vol kraanvogels, onderzetters en zelf op de melkpotje zaten prachtige Rick&Marije labeltjes.
Echt chapeau lieve Marije!! En ik weet dat ik nog een boel ben vergeten op te noemen!

Ik kan wel blijven schrijven, maar geniet maar van de beelden en onderop staan alle vendors.

Locaties:

Ceremonie Hoogelande Kapel, de shoot in Middelburg was bij de Kloostergangen in Middelburg.

Vendors:

[ceremoniemeester] metSUUS   // [videograaf] Milestonemovie // [trouwjurk] Verliefd Bruidscouture // [trouwambtenaar] Theo van Teijlingen // [ringen] Edelsmederij Harry Hutjens // [trouwkostuum] SuitSupply // [Haar] MLoW Hairstyling // [taart&drankjes] De Juf Middelburg // [frietkraam] Goese Snackwagen // [bloemen] Huis van Bloemen

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT