Oostkapelle

Ik denk wel de locatie waar ik het meest kom. Een locatie met prachtige duinen en strand vrij kort bij elkaar, dus heel goed te combineren.

Onderweg komen we vaak hertjes tegen, en ook paarden en koeien zie je soms staan (heel leuk om te zien voor kindjes). Het uitzicht op bepaalde stukjes is echt prachtig! Duinen die tot ver strekken.

Middelburg

De prachtige stad waar ik woon en waar ik echt dol op ben! Een favoriete plek heb ik niet, want overal waar je kom vind je wel weer nieuwe fantastische plekjes!

We spreken daarom ook vaak af op een willekeurige plek en struinen de leuke straatjes af. Ondertussen ontdek ik de tofste muurtjes, deuren of steegjes om foto's te maken!

Domburg 2

Nog een plekje in Domburg. Het is wat langer lopen dan het andere plekje, dus met kleine kindjes die snel moe zijn is het andere plekje misschien iets handiger. Maar zijn je kindjes wel avonturiers, dan is het zeker te doen!

Eerst een prachtig bospad met varens. Het is hier wel vrij donker en in de zomer heel veel muggen. Dus vaak een stukje waar we niet heel lang blijven. Maar de duinen waar je doorheen loopt en het strand zijn top!

Domburg

Vanaf de parking een klein stukje naar de zee. Onderweg kom je een klein stukje bos tegen, een klein stukje duinen en op het strand staan in de zomerperiode pastelkleurige strandhuisjes en een strand met paalhoofden.

Vlissingen

De boulevard van Vlissingen vind ik echt heel tof. Wanneer we afspreken bij de parking van het Nollebos heb je de keuze op richting het bos te lopen of richting het strand. Vanaf het strand loop je zo de boulevard op en ook hier fotografeer ik heel graag in de buurt van de bioscoop. Toffe muurtjes en een tikkeltje industrieel.

Kamperland

Een prachtig gevarieerd landschap met bomen en mooie vlaktes.
Prachtige Schotse Hooglanders waar je heel dichtbij kan staan.
Een pas ontdekt stukje en kan niet wachten om hier mooie shoots te mogen maken!

Burgh-Haamstede

Prachtige zandduinen, een uitkijkpunt, hoge naaldbomen en de walvisbunker! Een bunker in de vorm van een walvis waar je hele toffe foto's kan maken!

Reiskosten +€15,-

Ritthem - Fort Rammekens

Het oudste zeefort van West-Europa. Best een unieke plek dus! Een prachtig bospaadje, het meertje rondom het fort en de oude muren van het fort maken dit een hele leuke locatie!

Vlissingen II

In tegenstelling tot het andere plekje in Vlissingen in de lijst, beginnen we nu aan de aan de andere kant. We kunnen voor de lange route bij de Timmerfabriek beginnen. Daar kan je tevens ook goed parkeren. We kunnen niet naar binnen, maar de Timmerfabriek blijft ook aan de buitenkant prachtig! (voor zo lang het duurt, want binnenkort wordt het een hotel, dus waarschijnlijk zal dat de sfeer voor foto's een beetje tenietdoen.

Vanuit daar lopen we richtig de haven, het keizersbolwerk/de kazematten. En bij het Belamy heb je nog fijne oude straatjes en natuurlijk sta je ook zo op het strand. Voor de korte route kunnen we natuurlijk ook bij de haven beginnen.

Axelse bos

Een heel mooi bos! Vlakbij de parking heb je een mini stukje met naaldbomen en de open vlakte van de vliegbasis.
Verder heb je een groot bos waar je heerlijk doorheen kan dwalen.

De foto met de gele bloemetjes is maar een heeeel kort moment in juli. Deze foto was 15 juli, maar de bloemetjes staan er geloof ik maar een week of 2.

reiskosten +€29

Terneuzen

Bij Othene heb je de Margrethapolder en het schelpenstrandje. Een fijne plek dicht bij elkaar.


Het is wel een open vlakte, dus niet ideaal om midden in de zomer tijdens fel zonlicht te shooten!

Reiskosten + €25

't Zwin

Een prachtige plek!

Wel een kans op moddervoeten!

Reiskosten + €42

Verdronken zwarte polder

Prachtige natuurplek met open vlaktes, loopbruggen, water, strand en duinen.

reiskosten + 40

't Zwin

Een prachtige plek!

Wel een kans op moddervoeten!

Reiskosten + €42

klik voor meer