Oostkapelle

Ik denk wel de locatie waar ik het meest kom. Een locatie met prachtige duinen en strand vrij kort bij elkaar, dus heel goed te combineren.

Onderweg komen we vaak hertjes tegen, en ook paarden en koeien zie je soms staan (heel leuk om te zien voor kindjes). Het uitzicht op bepaalde stukjes is echt prachtig! Duinen die tot ver strekken.

DOMBURG

Vanaf de parking een klein stukje naar de zee. Onderweg kom je een klein stukje bos tegen, een klein stukje duinen en op het strand staan in de zomerperiode pastelkleurige strandhuisjes en een strand met paalhoofden.

Middelburg

De prachtige stad waar ik woon en waar ik echt dol op ben! Een favoriete plek heb ik niet, want overal waar je kom vind je wel weer nieuwe fantastische plekjes!

We spreken daarom ook vaak af op een willekeurige plek en struinen de leuke straatjes af. Ondertussen ontdek ik de tofste muurtjes, deuren of steegjes om foto's te maken!

VLISSINGEN

De boulevard van Vlissingen vind ik echt heel tof. Wanneer we afspreken bij de parking van het Nollebos heb je de keuze op richting het bos te lopen of richting het strand. Vanaf het strand loop je zo de boulevard op en ook hier fotografeer ik heel graag in de buurt van de bioscoop. Toffe muurtjes en een tikkeltje industrieel.

Fort Rammekens

Fort Rammekens is het oudste zeefort van West-Europa, best bijzonder dus! Daarbij is het ook een prachtig plekje.

Via een mooi bospad loop je ernaartoe, de grote zware deuren van het Fort.

Helaas is het fort maar beperkt geopend en dient er ook een hele kleine entree betaald te worden. Houdt hier rekening mee! (openingstijden/prijzen kan je hier vinden) Maar binnen de muren is het prachtig. De mystieke ruimtes waar je heerlijk met het licht kan spelen of boven het fort met prachtig uitzicht!

Domburg 2

Nog een plekje in Domburg. Het is wat langer lopen dan het andere plekje, dus met kleine kindjes die snel moe zijn is het andere plekje misschien iets handiger. Maar zijn je kindjes wel avonturiers, dan is het zeker te doen!

Eerst een prachtig bospad, met in de zomer bloemetjes en varens. Een stuk duinen en we kunnen ook naar het strand!