Kinderfeestjes in Zeeland

Als mama van twee kinderen vind ik het ook elk jaar weer zoeken wat nu weer te doen met de kinderfeestjes. En aangezien ik twee zomerkindjes heb en mijn drukste seizoen de zomer is, zoek ik dus het liefste iets met weinig voorbereiding en genoeg uitdaging!


Ik kon maar weinig vinden op internet met een goede lijst, dus daarom dacht ik. Ik maak er zelf een!

Scroll for More

Klok’uus
‘t Klok’uus, welke Zeeuwse ouder kent deze waanzinnige speelgelegenheid nou niet!
Voor kinderfeestjes hebben ze vele opties! Je kan gewoon lekker spelen in de speeltuin (binnen en buiten), maar ook lasergamen, gellybal, voetballen en nog meer!
Kijk vooral even op de website!

Mini Mundi
Een ideale gelegenheid voor onzeker weer. Binnen een hele speelgelegenheid en buiten een klein attractiepark! Wij hebben zelf een abonnement en komen hier geregeld. Dichtbij huis en voldoende uitdaging en vermaak!

Hof Pop
Hof poppendamme vind ik echt de leukste speelgelegenheid in de buurt! Het ziet er niet alleen super leuk en gezellig uit! Ook een fijne kaart met niet alleen ongezonde friet en snacks.
Voor jonge kindjes is hier spelen fantastisch, voor oudere kinderen kan wat meer uitdaging misschien wel interessant zijn! Maar daarvoor is de POPLAB super leuk! Met allemaal proefjes en leuke uitvindingen!!

Kanoa
Voor de echte aapjes of waterratten heb je bij Kanoa echt geweldige feestjes! In het klimpark of een kano-tochtje!

Klepperhoeve
Een kinderfeestje bij de kinderboerderij, met heel veel leuke pakketten!

Speeltuin
Een feestje bij de kinderboerderij kan natuurlijk goed gecombineerd worden met nog even spelen bij speeltuin Meiveld.
Maar ook andere speeltuinen zijn super leuk! Zo hebben wij ook al eens een feestje gehad bij speeltuin ‘t Zand of Van Epenpark bijvoorbeeld.

Bakkerij Jan Schrieks
Allebei mijn kinderen hebben hier al eens een feestje gehad en wat was dat leuk!! Ze mogen echt onwijs veel maken en krijgen allemaal een tas vol lekkers mee echt een aanrader!!

Neeltje Jans
Zoenen met de zeehonden of naar de haaien, Neeltje Jans heeft leuke kinderfeestjes en natuurlijk kan je in de zomer onwijs genieten van al het waterpret!

De Meerpaal
Ook hier hebben we al eens ons kinderfeestje gevierd! Op de camping met een hele leuke speeltuin en waterpark! Een fijn zomerfeestje, zeker voor jonge kinderen van wie nog niet iedereen een zwemdiploma heeft.

Olala chocola
Voor de chocoladeliefhebbers ga je aan de slag om een lekker chocolade kunstwerk te maken!

Cinecity
Een feestje in de bioscoop is altijd leuk!

Tropical Zoo
Hier hebben ze van alles en ook nog eens een leuk aantal pakketten kinderfeestjes om uit te kiezen!