COVID-19

Wat een verschrikkelijke situatie is het momenteel. Een periode die de geschiedenisboeken ingaat. Waarvan we niet weten wanneer we eruit komen.

Ook voor mij wordt de werkwijze wat anders, maar ik gelukkig kan ik nog een heleboel wel! Eigenlijk alles wel, maar soms wel met een kleine aanpassing.

Raamshoots

Business&brands

Shoots

De enige shoots waarbij het lastiger is om 1,5 meter afstand te bewaren voor mij zijn newbornshoots. Mocht je kindje al wat groter zijn, kunnen we er natuurlijk een buitenshoot van maken in dit heerlijke weer. Maar ook een raamshoot is super om te doen om dit moment. Het kenmerkt echt de periode waarin je kindje is geboren en toch ook wel heel bijzonder. Je kan super toffe en originele beelden maken bij een raamshoot!

Heb je geen newborn en je wilt een raamshoot, kan dat uiteraard ook!!

Dit is het moment om aan je bedrijf te werken! Er zijn momenteel minder mensen aan het werk en geen gasten in bijvoorbeeld je B&B. Het geschikte moment om bijvoorbeeld interieurfoto's te maken of andere beelden om je bedrijf weer een boost te geven!

Shoots kan ik tot 4 personen binnen 1 gezin gewoon door laten gaan. Ik fotografeer met een andere lens waardoor ik zeker 1,5 meter van jullie vandaan kan blijven. We zoeken een rustige locatie op, het liefst 's avonds! Ook ivm met het licht.

DETAILS

DETAILS

DETAILS