Boekingspagina

Gezinshoot

Ongedwongen op avontuur naar de mooiste plekjes met jullie gezin!

Mochten de tijden lastig zijn, kijk dan even bij "cityshoots"

Boek hier

Via de volgende links kan je gelijk in mijn agenda boeken.

Het is niet altijd 100% zeker dat de data ook daadwerkelijk mogelijk is (maar bijna altijd wel), pas na bevestiging staat de datum vast.
Via de onderstaande link hoef je nog niet direct te betalen.
De factuur wordt binnen 1 week na de shoot verstuurd. Na betaling ga ik aan de slag met de rest van de foto's.

Ik probeer zo veel als mogelijk rekening te houden met het mooiste licht. Hierdoor zijn in de lente/zomer de shoots vaak in de avond of de hele vroege ochtend dichtbij zonsopgang/zonsondergang.

Met jonge kindjes kan dit soms op lastige tijden zijn. Maar ook dat gaat vaak heel erg goed. De kindjes vinden het vaak heel leuk en het is helemaal niet erg als ze tegen het einde juist wat drukker of knuffeliger worden vanwege moeheid. Dit zijn juist ook prachtige foto's!

Mocht je dit nu niet zien zitten met je kindjes heb ik de cityshoots erbij gezet.

In de middagen zijn strand/bos-sessies geen goed idee. Denk aan knijpende ogen en harde schaduwen in de volle zon.

Maar een shoot in de stad of op een mooie industriële locatie waar we de schaduw kunnen opzoeken is een goed alternatief!

Boekingspagina

Boek hier je

Gezinsshoot

Tijdens een gezinsshoot ga ik met jullie op stap op een locatie naar keuze. Wellicht hebben jullie zelf iets in gedachten en anders krijgen jullie bij het boeken ook een lijstje met mijn locatietips.
Bij kleine kinderen volg ik echt de kinderen en gaan we niks forceren. We gaan gewoon heel veel plezier hebben en knuffelen.
Ook wanneer de kids ouder zijn en misschien niet meer op jullie nek willen of kunnen 😉 zitten, maken we er een gezellig niet te geforceerd moment van!

 

Link