Algemene voorwaarden

Josegrafie zet al haar kennis in om het maximale uit de fotografie te halen. Jose geeft echter geen garantie op het maken van specifieke beelden . Het resultaat van de uiteindelijke reportage is een combinatie van locatie, weer, styling.

Bij slecht weer of ziekte vanuit beide kanten nemen we zo snel mogelijk contact met elkaar op en kunnen we een andere afspraak inplannen. Dit alleen met geldige reden!

Ik kan de foto’s gebruiken  voor promotionele doeleinden zoals publicatie op website, social media, fotowedstrijden en blogs. Als er enkele beelden zijn die liever niet gebruikt mogen worden kan je dit uiteraard aangeven. Wanneer er geen enkele foto gebruikt mag worden dient dit vóór het boeken vermeld te worden!

De foto’s worden aangeleverd in hoge resolutie. Alle privégebruik van deze foto’s is toegestaan. De foto’s mogen gebruikt worden om zoveel prints te maken als gewenst, op sociale media en persoonlijke websites te zetten en uit de delen aan familieleden en vrienden zolang ze niet te koop worden aangeboden. De foto’s mogen gekopieerd en verstrekt worden aan directe kennissen en familieleden. Het is jullie eigen verantwoordelijkheid dat de beelden door deze kennissen en familieleden niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Bij het openbaar maken van de foto’s dient naamsvermelding te worden vermeld!

Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan zonder toestemming van Josegrafie. De rechten van de foto’s blijven altijd eigendom van Josegrafie. Neem bij twijfel over het gebruik contact op met de fotograaf.

Factuur wordt verstuurd samen met kleine preview. De gehele serie foto’s worden pas verstuurd wanneer de volledige betaling is voldaan.  De levertijd is ca 2/3 weken. Na aflevering van de foto’s zijn 5 wijzigingen van kleur naar zwart wit of andersom kostenloos inbegrepen. De uiteindelijke selectie is definitief, de RAW bestanden worden in geen enkel geval geleverd of inzichtelijk gemaakt.

Op de diensten van Josegrafie zijn de bovengenoemde boekingsvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie (zie hier) van toepassing. Door het reserveren van de diensten van Josegrafie verklaart het bruidspaar akkoord te zijn met deze voorwaarden.