Even voorstellen

JOSÉ PUISTER

Hoi, dit ben ik.

José ('89) en mama van twee lieverds! Mijn zoontje Ebbe (2014) en een dochtertje Bowi (2016) maken mijn leven compleet.

Hun papa en al sinds 2005 jaar mijn liefde is ook ondernemer en is helemaal thuis in Interieur. En niet te vergeten onze grijze knuffelkater, Bo. Maar met de komst van Bowi noemen we hem tegenwoordig maar gewoon Poes.

Ons huisje staat in het prachtige Middelburg/Zeeland.

Wat hou ik van deze plek en deze provincie. De prachtige en leuke plekjes & de rust!

We ontdekken graag nieuwe plekjes en lekker eten, daar zijn we dol op!

Zelf ben ik ook gek op muziek. Ik vind het heerlijk om nieuwe artiesten te ontdekken en van een concert kan ik nog dagen van nagenieten.

Als kind wilde ik danseres worden en op 9 jarige leeftijd begon ik aan de balletschool (in Antwerpen en Rotterdam). Maar danseres word je niet zomaar en helaas was dit na 5 jaar toch niet mijn toekomst. Na de middelbare school twijfelde ik al aan fotografie of toch juf? Na een super toffe pabo opleiding kwam ik erachter dat juf toch niet helemaal mijn passie was. Maar fotografie was dat inmiddels wel en nu ik terugkijk is dat het eigenlijk altijd wel al geweest.

5,5 jaar avondcursussen fotografie in België gevolgd en in 2013 Josegrafie opgestart ♡

Fotografie is echt mijn passie! Ik word enorm vrolijk van mijn werk en kan er geen genoeg van krijgen..

MIjn fotografieStijl

Continu ben ik op zoek naar emotie, licht en compositie.

Hierdoor zijn mijn foto's ook vaak iets meer moody dan licht (afhankelijk van de locatie)

Ik zoek de momenten zoals ze zijn, jullie liefde zonder het te veel te sturen.

Jullie te laten gaan en de momenten te vangen zoals jullie echt zijn zonder te veel input van mij.

Maar heel soms vind ik het ook heel erg tof om juist te spelen met de lijnen en kleuren in de omgeving, en jullie dan precies op die plek of houding te zetten om dat originele beeld te creëren.

KIND WORDS

Begin januari heeft José foto's gemaakt van ons als gezin. Ons lieve zoontje was toen 5 dagen oud. Al vanaf het eerste contactmoment waren wij enthousiast en hadden wij vertrouwen in José en haar werkwijze. Zo spontaan! Tijdens de shoot nam José de tijd, was super relaxed en ook nog eens heel gezellig :) Het resultaat is fantastisch! Wij zijn zó blij met de kostbare plaatjes die José heeft geschoten. De details, José ziet ze en legt ze vast. José, ga zo door. Wij raden jou aan!

Je liefde voor elkaar vangen en in prachtig licht vastleggen, dat is wat José als de beste kan. Het was niet onze eerste shoot met haar en dus hadden we hoge verwachtingen, maar die heeft ze zeker opnieuw waar gemaakt. José zorgt tijdens het nemen van de foto's voor een ontspannen sfeer en geeft goede tips, zonder teveel te sturen. We hebben gelukkig niet lang moeten wachten voor we het resultaat konden zien. En wat zijn we weer mooi op de foto gezet: in prachtig licht, echt, spontaan, herkenbaar. Met oog voor detail, onze karakters en het moois in de natuur. Onze liefde weer zo prachtig in beeld. Om te koesteren! En als het aan ons ligt zeker voor herhaling vatbaar!

Met geduld, initiatief en een eeuwig vrolijke lach werden wij wij door José op de plaat vastgelegd. Nooit hadden we durven dromen onszelf individueel en als gezin zo mooi terug te zien. We zien de mooie en verschillende karaktertjes van onze kindjes, maar ook van elkaar en samen hebben we nu blijvende herinneringen vastgelegd.

— Wivina de Witte

— Joan Janse

— Kelly Mast