Privacy Verklaring |AVG|

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. 

Voor deze doelen worden je persoonsgegevens gebruikt

DOEL

UITLEG

Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als
jij contact opneemt met Josegrafie via de
website. e-mailadres en naam heb ik nodig voor de shoot zelf. Via deze weg kunnen we met elkaar de shoot plannen,

Adresgegevens

Adresgegevens gebruik ik voornamelijk voor op de factuur. Ik maak gebruik van het programma Factuursturen, hier blijft al mijn administratie op verzameld.
Verder heb ik soms jullie adres nodig voor als de shoot bij jullie plaatsvindt, bijvoorbeeld newbornshoots.

Analytics

De website van Josegrafie verzameld jouw
gegevens om de website te verbeteren. Dit
gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens
zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan
jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan
informatie zoals de duur van je website bezoek
of de pagina’s die je veel bezoekt.

Foto's opslaan

Jullie foto's worden opgeslagen en gedeeld met jullie door het programma Pass. De foto's upload ik via dit programma en die maakt er een persoonlijke link van. Deze link beveilig ik ten alle tijden met een wachtwoord zodat deze niet voor iedereen openbaar zijn.

Verder staan de foto's op mijn computer, welke is beveilig met een wachtwoord. Eens in de zoveel tijd wanneer dit nodig is wis ik oude shoots zodat deze weer ruimte bieden voor nieuwe opslag. Ik probeer de shoots zo lang mogelijk te bewaren, mocht er bij jullie eventueel iets voorkomen kan ik jullie de foto's nog opsturen. Willen jullie liever dat ik na het afleveren van de shoot de bestanden gelijk verwijder mogen jullie dit altijd aangeven.

Foto's delen

In principe deel ik de foto's ook op mijn website/social media/promotie materiaal. Maar jullie kunnen ten alle tijde aangeven dat jullie dit niet willen. Dan respecteer ik dit.

2
of
8