Liefde en zwangerschap

Foto's van jullie samen om jullie liefde te vereeuwigen. Leuk om cadeau te geven aan je lief, om op te hangen in jullie huis of misschien wel voor op de trouwkaart. Lekker ongedwongen, liefdevol en ontspannen met elkaar. 

Zwangerschap, wat houd ik ervan! Zo een bijzondere periode en wat ben je dan als vrouw op je mooist. Die prachtige dikke buik met jullie kleine kindje nog veilig in z'n huisje is maar tijdelijk. Wanneer je jullie kindje eindelijk kunnen vasthouden kan je je niet meer voorstellen dat je eerst niet meer je eigen teennagels kon lakken. Daarom zeker de moeite waard om nog een keer goed vast te leggen ook voor je kinderen later.

Qua locatie kan het waar je maar wilt, misschien lekker bij jullie thuis in je eigen omgeving of hebben jullie samen een plek dat veel voor jullie samen betekend. We kunnen ook een mooie locatie kiezen. Dat kan van alles zijn! Een mooi bosrijk gebied, juist een stadscentrum, een industriele locatie.. Ga zo maar door, niks is te gek! 

* Een shoot van ca anderhalf uur 
* Alle door mij geselcteerde bestanden in een online gallery en in een app op je mobiel voor tien jaar 

€145,-

 

KLEINTJES

Daar is jullie kleine creatie dan. Wat hou ik ervan om jullie liefde voor elkaar en jullie kleintje te fotograferen en al die kleine schattige teentjes. Een relaxte lifestyle shoot bij jullie thuis van jullie kleine baby in de eerste weken na de geboorte, mogelijk tot een half jaar (daarna wordt het een gezinsshoot). 
Ik fotografeer in een natuurlijke sfeer en zal jullie kindje niet in houdingen leggen. 

* Een shoot van ca anderhalf tot twee uur 
* Alle door mij geselecteerde bestanden in een online gallery en in een app op je mobiel voor tien jaar

€145,-

GEZINSFOTOGRAFIE

Een lifestyle shoot waarin ik jullie liefde binnen het gezin fotografeer. Ik fotografeer de kinderen, maar ook jullie als ouders. Gezellig bij jullie thuis of op locatie. 
Op locatie kan je denken aan een mooi natuurgebied als een bos, het strand of een mooi landschap maar je kan ook iets heel anders doen als een stoere industriele locatie. We gaan dan een eindje lopen, zoeken mooie plekjes en maken plezier samen. 
Wanneer de shoot thuis plaats vindt kun je zelf één of meerdere activiteiten verzinnen die de kinderen ook leuk vinden. Denk aan verven, koekjes bakken, lezen enz. Tussendoor maak ik ook foto's van de kleine momentjes samen en een mooie portret bij het raam. 

* Een shoot van ca anderhalf tot twee uur 
* Geldig tot 6 personen
* Alle door mij geselecteerde bestanden in een online gallery en in een app op je mobiel voor tien jaar

€155,-

** Deze prijzen zijn geldig vanaf november 2016 en kunnen ten allen tijde
gewijzigd worden zonder enige kennisgeving. Ook reken ik voor een
plaats buiten Walcheren een reiskostenvergoeding van €0,25 p.km en worden eventuele parkeerkosten/tunnelkosten meegerekend (gerekend vanuit Middelburg).

Tenzij je vooraf duidelijk kenbaar maakt dat het niet gewenst is, betekend het boeken van een fotoshoot automatisch ook dat ik de foto’s gebruik op mijn website en social media/drukwerk.