Boekingsvoorwaarden Bruiloft

Jullie datum wordt pas na het betalen van de aanbetaling definitief vastgelegd. De aanbetaling bedraagt €200,-

Josegrafie zet al haar kennis in om alle basiselementen van de bruiloft vast te leggen en het maximale uit de fotografie te halen. Jose geeft echter geen garantie op het maken van specifieke beelden . Het resultaat van de uiteindelijke reportage is een combinatie van locatie, weer, styling, tijd met het bruidspaar alleen, het al dan niet aanwezig zijn van een videograaf en omstanders.

Tijdens de geboekte uren op de trouwdag staan de diensten van Josegrafie ter beschikking van het bruidspaar. Tijdens het eten en drinken wordt er op de trouwdag rekening gehouden met de fotograaf. Eten vind bij voorkeur plaats op zichtafstand van de festiviteiten. Dit i.v.m. het op tijd vastleggen van bijzondere momenten, nieuwe gangen en speeches. Dit hoeft niet aan dezelfde tafel als gasten, maar wel graag in de buurt van.

In geval van ziekte of ongeval zal Josegrafie er alles aan doen een vervangende fotograaf te regelen. De nabewerking wordt zo mogelijk wel door Jose gedaan.

Bruid en bruidegom geven de fotograaf toestemming de gemaakte foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden zoals publicatie op website, social media, fotowedstrijden en blogs. Als er enkele beelden zijn die liever niet gebruikt mogen worden kan het bruidspaar dit uiteraard aangeven. Wanneer er geen enkele foto gebruikt mag worden dient dit vóór het boeken vermeld te worden!

Het bruidspaar krijgt de foto’s aangeleverd in hoge resolutie. Alle privégebruik van deze foto’s is toegestaan. De foto’s mogen gebruikt worden om zoveel prints te maken als gewenst, op sociale media en persoonlijke websites te zetten en uit de delen aan familieleden en vrienden zolang ze niet te koop worden aangeboden. De foto’s mogen gekopieerd en verstrekt worden aan directe kennissen en familieleden. Het is de verantwoordelijkheid van bruid en bruidegom dat de beelden door deze kennissen en familieleden niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Bij het openbaar maken van de foto’s dient naamsvermelding te worden vermeld!

Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan zonder toestemming van Josegrafie. De rechten van de foto’s blijven altijd eigendom van Josegrafie. Neem bij twijfel over het gebruik contact op met de fotograaf.

De nabewerking gaat van start na het voldoen van de eindfactuur. De leverdatum is uiterlijk 8-10 weken na afloop van de bruiloft. Na aflevering van de foto’s zijn 5 wijzigingen van kleur naar zwart wit of andersom kosteloos inbegrepen. De uiteindelijke selectie is definitief, de RAW bestanden worden in geen enkel geval geleverd of inzichtelijk gemaakt aan het bruidspaar of derden.

Factuur wordt verstuurd samen met kleine preview. De gehele serie foto’s worden pas verstuurd wanneer de volledige betaling is voldaan.

Een trouwboek gaat in productie zodra de factuur is voldaan.Het minialbum stel ik zelf samen, wel hebben jullie keuze uit een aantal kleuren voor de cover. Bij een groot album hebben jullie zelf inspraak over wat er in het album komt. Na aflevering van de foto’s kunnen jullie zelf 100 foto’s kiezen die jullie in het album willen. Aan de hand hiervan stel ik de layout samen. Het bruidspaar kan de layout van te voren bekijken en aanpassingen doorgeven. 3 Gratis wijzigingen in de layout zijn inbegrepen. Na goedkeuring van de layout is de levertijd van het trouwboek ongeveer 8 weken.

Bij annuleren van de overeenkomst door het bruidspaar houd Josegrafie de reserveringskosten van €200,- die zijn voldaan.

Op de diensten van Josegrafie zijn de bovengenoemde boekingsvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie (zie hier) van toepassing. Door het reserveren van de diensten van Josegrafie verklaart het bruidspaar akkoord te zijn met deze voorwaarden.

 

error: Content is protected !!